Instructeur


Seda Altin-Özdemir

Hallo allemaal,

Mijn naam is Seda, een fanatieke beoefenaar van Taekwon-do. Ik ben mijn Taekwon-do carrière begonnen bij Him Yoo Sool in Krommenie onder Pieter Speelman (6e dan). Na jaren trainen en wedstrijden draaien, mocht ik in 2019 deelnemen aan het ITF Europese Kampioenschap in Cork, Ierland (1e plaats). Tevens heb ik deelgenomen aan het ITF Wereldkampioenschap in Almere. Naast deze twee mooie ervaringen heb ik deelgenomen aan diverse nationale Taekwon-do toernooien, waarbij ik een flinke collectie aan 1e plaats bekers en medailles heb verzameld.

https://www.ladiesonlybyseda.nl/wp-content/uploads/2023/12/Coach_Blanco-300x300.png

Waarom Taekwon-do?

Taekwon-do vind ik een mooie sport, omdat je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen tijdens de verschillende onderdelen die deze vechtsport kent. Van losse technieken tot vaste loopvormen, zelfverdediging en natuurlijk het sparren. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar het onderdeel sparring, omdat ik daar het uiterste van mijn lichaam kan halen. Ik kan hiermee mijn grenzen verleggen en nieuwe doelen opstellen, wat mij weer voldoening en plezier geeft.


Wat train ik momenteel zelf?

Momenteel train ik drie keer per week Taekwon-Do bij Muye Dojang en minimaal één keer Kickboks bij Oosterbaan Gym. Naast dat ik in beweging wil blijven, wil ik mezelf verder ontwikkelen binnen de sport. Daarnaast assisteer ik vaak met lesgeven bij de Taekwon-do en Tigers LSE lessen.


Wat is mijn doel met Ladies Only?

Ik heb in mijn leven verschillende tegenslagen meegemaakt. Door de doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen die ik met Taekwon-Do heb ontwikkeld, ben ik blijven knokken om mijn doelen te behalen. Naast het in beweging houden van de Rotterdamse dames, wil ik hun verder ontwikkelen om hun zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen een boost te geven.