Lessen


Wat kan je verwachten?

Onze trainingen zijn ingericht voor vrouwen die hun algehele conditie, spierkracht en lenigheid willen verbeteren in een veilige omgeving.


HIIT-training

HIIT (High Intensity Interval Training) zijn intensieve trainingen, waarbij diverse krachtinspanningen afgewisseld worden met pauze. Volgens wetenschappelijke studies kan HIIT een waardevolle toevoeging zijn aan een trainings-programma. Je wordt er fitter door, de conditie van je hart, bloedvaten en longen verbetert, bloedwaarden (zoals bloeddruk, cholesterol) verbeteren en HIIT kan je helpen om af te vallen.


Bokszaktraining

Bokszaktraining biedt dezelfde voordelen als een HIIT-training. Daarnaast is deze manier van trainen een uitstekende manier om de spierkracht en mentale gezondheid te verhogen. Het gebruik van een bokszak vereist het gebruik van je armen, benen en de spieren rondom je middel. Naast het sterker worden van deze spiergroepen, verbetert het de coördinatie. Daarnaast kan het helpen om stress en spanning in het lichaam te verminderen.


Zelfverdediging

Naast het verbeteren van de conditie en spierkracht, is het ook mogelijk om zelfverdedigingstechnieken te trainen. Je leert tijdens de training niet alleen trucjes, maar ook de principes achter de aangeleerde technieken. Hiermee wordt het makkelijker voor je om de zelfverdedigingstechnieken aan te passen aan je tegenstander. Op straat heb je immers maar één kans om jezelf in veiligheid te brengen!